Rengöra kristallkronor

Om oss

Kristallkronor.eu är en oberoende hemsida som inte ägs av de webbutiker vars produkter vi presenterar här. Välkommen!

Kristallrengöring

Kristallrengöring till ditt hem ✓ Mängder av kristallkronor i olika modeller och stilar ✓ Moderna kristallkronor, vackra kristallbollar, kristallplafonder och exklusiva kristallkronor ✓ Köp Kristallrengöring enkelt och smidigt på nätet

 
 

Guide till rengöring av kristallkrona

Om du har en kristallkrona vet du säkert att det inte är riktigt lika enkelt att rengöra den grundligt som det är med mycket annat. Många vill nämligen utföra sin rengöring av kristallkrona så skonsamt som möjligt, för att undvika att göra prismorna matta eller tråkiga.

Rengöring av en kristallkrona behöver inte vara krångligt eller svårt. Man bör undvika att ta för mycket i själva prismorna eftersom det kan skada dem. Istället bör man använda en rengöringsspray som till exempel Sparkle Plenty eller Markslöjds kristallspray, som rengör utan att man själv behöver röra vid prismorna.

Innan du börjar rengöra lampan ska du givetvis göra den strömlös samt vänta tills att alla eventuella glödlampor har svalnat i lampan. Sedan kan du lägga tidningar på golvet och sedan kronan på dessa. Spraya sedan kronan med sprayen enligt anvisningar på den spray du har. När du sprayat klart och ser klara droppar låter du kronan torka tills den är helt torr. Detta kan ta flera dagar. Säkerställ alltid att lampan är fullständigt torr innan du hänger upp den igen. Det bästa är att kontakta tillverkaren eller inköpsstället av lampan eller annan sakkunnig och fråga vilken sätt just din kristallkrona ska rengöras på.